RESTAURANT GUSTO - SURINAAMS INDISCH

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 36 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Gusto - Surinaams Indisch. Meer weten? Ontdek meer

7 apr 2024 om 18:48 Bestelling ruim een half uur later Daardoor het eten koud bezorgd
31 mrt 2024 om 20:45 Echt geweldig eten en altijd heerlijk en als er problemen zijn lossen ze het altijd op echt een aanrader dit en je krijg altijd genoeg
14 mrt 2024 om 19:40 Was erg lekker, aanrader!!
24 feb 2024 om 21:20 Had gelekt in de tas, was erg vet en droog tegelijkertijd en miste echt de pit van het surinaamse eten. Helaas geen echte roti met goede kouseband of pittige saus, maar meer een prutje van Hollandse krieltjes met her en der stukje groens.. jammer..
17 feb 2024 om 19:41 - Moesten het eten zelf opwarmen. - Veel ontbrak - Vlees was gitzwart - De hoeveelheid was teleurstellend en alles was bij elkaar in een bakje gegooid.
3 feb 2024 om 19:11 Aardige bezorger kwam aan de vroege kant alleen kregen we de verkeerde bestelling inplaats van gamba’s kregen we kip het was wel lekker
31 jan 2024 om 21:34 Ik heb al enkele keren besteld en ik blijf genieten. HEERLIJK!
29 jan 2024 om 0:10 Ondanks melding bezorgtijd 40min, duurde het ruim 2 uur (na 19:00u)! Met 2 jonge kinderen die na bedtijd nog moesten beginnen met eten was dit zeer teleurstellend. Eten was goed, maar lauw/koud. Eén kipgerecht was droog. De rest was heerlijk.
28 jan 2024 om 18:19 Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.
27 jan 2024 om 21:49 Super lekker gegeten, veel gekregen en was goed van smaak!
23 jan 2024 om 11:59 Niet voor herhaling vatbaar. Helaas is het meeste eten in de groenbak verdwenen. bezorging ging wel goed.
22 jan 2024 om 0:03 Eten was weer heerlijk, bezorging op tijd zelfs in Aalten!